Lämpöenergiaa yrityksille

Varmatoimista lämmöntoimitusta Kauhajoki, Seinäjoki ja Vaasa

Asiakas maksaa vain kuluttamastaan lämpöenergiasta ja Helppo Lämpö huolehtii kaikesta muusta: vastaamme huolloista, korjauksista, polttoaineen toimituksista ja laitoksen päivystämisestä. Pääasiassa yritys toimii suurten kiinteistöjen tai kiinteistöryhmien lämmön toimittajana esimerkiksi Kauhajoen, Seinäjoen, Vaasan alueelle. Kysy rohkeasti lisää toiminta-alueestamme!

Helppo Lämpö Oy vastaa:

  • huolloista, korjauksista
  • polttoaineen toimituksista ja laitoksen päivystämisestä 24/7

Kustannustehokasta lämpöenergiaa lämpölaitoksella

Omalla, kustannustehokkaasti rakennetulla ja varmatoimisella laitoksellamme pystymme tuottamaan lämpöenergiaa kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotamme energiaa esimerkiksi palaturpeella, metsähakkeella ja viljalla – toiminta kaikilla polttoaineilla on ollut moitteetonta! Laitoksissa voidaan polttaa myös puumurskaa, kierrätyspuuta, varapolttoaineena käytetään kevytöljyä.

Lämpölaitokset toimivat miehittämättöminä ilman ongelmia, ja valvontatiedot saadaan hoitajalle nopeasti etäyhteyden ja kännykän välityksellä. Varmatoiminen lämpölaitos antaa varmuutta toiminnan laajentamiseen. Asiakkaamme saa toimivan paketin avaimet käteen -periaatteella.

Polttoaineet hankitaan lähialueiden paikallisilta toimijoilta, jolloin raha jää lähialueen käyttöön.

Ota yhteyttä »